A kézműves placc hogy működik?

Az eladás lehetősége a következő:

Az Eladó szempontjából első lépés a regisztráció, ellenkező esetben nem tudjuk összekötni a vevővel. Regisztrációkor a rendesen használt E-mail címét használja.

Az első sikeres értékesítésig havidíj mentes a szolgáltatás!

A regisztrációjáról E-mail-t kap, mely a jelszót is tartalmazza. Kérem a jelszót gondosan őrizze meg. Természetesen lehetőség van új jelszó kérésére is.

Életbe léptettük a két faktoros bejelentkezést, ami annyit jelent, hogy az esetleges belépésnél Önnek egy ellenőrző levél fog érkezni a postafiókjába, melyre kattintva fog tudni belépni az oldalra.

Fontos!

Három egymást követő hibás jelszó megadása után, a rendszer egy időre kizárja.

Kérdéssel forduljon az oldal webgazdájához: idaroldpeter@gmail.com

A Vásárló szempontjából is fontosak a pontos adatok megadása hogy megkapja az üzenetet az eladótól vásárlása után. 

A vásárlás megtörténtekor a honlap üzemeltetője összekapcsolja a vevőt és a vásárlót.

Erre a hivatkozásra kattintva az eladó letöltheti a szerződést, melyet aláírva a szerződésben szereplő címre vissza kell küldeni vagy idekattintva online szerződni.

A feltöltés menete:

A “Feltöltöm a boltomba” hivatkozásra kattintva, elkezdheti a termékek feltöltését, max 3 MB méret nagyságig. A feltöltést az ellenőrzést követően (max. 12 óra) a terméke a megfelelő termékeknél látható lesz.

Fontos!

Bizonyos kép file-ok nem engedélyezettek, még ha a kiterjesztésük .JPG is. Egy ingyenes képszerkesztő programot javaslunk, melyet itt letölthet. Javasoljuk még a terméke gyorsabb megtalálásához (Google) hogy a terméknek adja meg a nevét. Pl. “kézműves bögre”, “kézműves terítő” és így tovább.

Innen is kezdeményezheti a feltöltést

Kiemelt termékek

Hozzászólások